E-obveščanje uporabnikov spletne strani

Podsistem E-obveščanje znotraj Kreator CMS je namenjen za hitro pošiljanje e-novic prijavljenim uporabnikom.

Kreator CMS vam omogoča, da napišete in pošljete obvestilo prejemnikom e-novic kar preko sistema samega (ni vam potrebno iti v vaš poštni predal). Besedilo vnesete podobno, kot bi urejali vsebino spletnih strani.

Sistem dopušča poleg klasičnega, nadzorovanega pošiljanja novic (mailinga), še samodejno izvajanje po vnaprej določenih dogodkih (npr. tedenska ali mesečna obvestila). Ponuja tudi možnost časovnega zamika, kar pomeni, da lahko določite čas, kdaj naj sistem pošlje obvestila, tako da lahko prejemniki dobijo obvestila tudi takrat, ko vi npr. uživate na dopustu.

Izberete lahko želeno grafično predlogo za pošiljanje, ki vam jih lahko pripravimo mi (npr. klasično, božično). Prav tako lahko izberete različne skupine prejemnikov.

Novice lahko tudi oblikujete (Wordu podoben urejevalnik), dodate naslov novice ter ime pošiljatelja, kot želite, da ga vidijo prejemniki.

Zakaj je podsistem E-obveščanje tako poseben?

    Podajmo primer:
    obiskovalcu portala z razvejano strukturo različnih sklopov oz. kategorij vsebin (novic, člankov, izdelkov ...), sistem omogoča prijavo samo na tiste sklope vsebin, ki ga zanimajo. V času izvajanja dogodka, podsistem za e-obveščanje obravnava vsakega prijavljenega uporabnika individualno in vsebino e-sporočila samodejno zgradi glede na uporabnikove izbrane sklope vsebin. Sistem tako ne izvaja masovnega e-obveščanja, ki je v mnogih varnostnih sistemih zaznan kot "bulk-spam".

    Uporabnik tako dobijo prijazna e-sporočila, z vsebino, prilagojeno njihovim željam.

Ko se obiskovalec vaše spletne strani prijavi na e-novice, vam sporoča, da ga zanimajo vaši izdelki ali storitve in želi ohraniti stik z vami preko prejemanja novosti, obvestil, akcij, nasvetov …
S pošiljanjem uporabnih e-novic, ki so skladne z zahtevami uporabnikov, lahko precej pripomorete h gradnji lojalnosti do kupca.Najboljši inovacijski dosežki


Prejeli smo srebrno priznanje za sistem za upravljanje s spletnimi vsebinami - Kreator CMS.