Tržno komuniciranje

Grafično oblikovanje

Z grafičnim oblikovanjem ustvarjamo nove vizualne identitete, hkrati pa nudimo podporo obstoječim blagovnim znamkam. Zagotavljamo vam profesionalne in celovite grafične rešitve, tako za splet kot za tisk.

Zavedamo se, da je podoba prvi in najmočnejši element, ki privabi stranko. Za vas oblikujemo z največjo mero kreativnosti in svežih idej, vse pa podkrepimo s tehničnim znanjem, ki je rezultat večletnih izkušenj.


Ste v podjetju naveličani stare celostne podobe ali je pa morda še nimate? Želite svež, moderno oblikovan logotip podjetja, katalog produktov, poslovno poročilo? Želite spletne strani popestriti z animiranimi elementi v Flash tehnologiji? Nudimo vam grafično oblikovanje na visoki kakovostni ravni.
Oblikovanje logotipa
Logotip je gradnik identitete podjetja in je zelo pomemben del celostne podobe. Pri oblikovanju logotipa vedno temeljito premislimo, kaj bo predstavljal in kakšen bo njegov namen.
Preberi več ...


Oblikovanje celostne grafične podobe
Celostna podoba podjetja vključuje elemente vizualne podobe podjetja, kot so logotip, grafični znak, barvni sistem, tipografija in podobno. V širšem pomenu pa vključuje tudi vodenje in upravljanje.

Projekt celovite rešitve pojavnosti podjetja prilagodimo vašim željam in potrebam. Po potrebi vam pripravimo tudi priročnik celostne grafične podobe, ki vam omogoča kakovostnejše upravljanje z identiteto blagovne znamke.
Preberi več ...

Celostna grafična podoba
Primer grafičnega oblikovanja poslovnih tiskovin.


Oblikovanje poslovnih tiskovin

Poslovne tiskovine so le majhen del mnogovrstnih izdelkov našega grafičnega oblikovanja. Nudimo vam profesionalno oblikovanje poslovnih tiskovin na visoki kakovostni ravni. Z našimi rešitvami boste izražali poslovnost, zanesljivost in kvaliteto, to pa so dejavniki, ki so v poslovnem svetu nepogrešljivi.
Preberi več ...


Oblikovanje spletnih strani

Tudi spletna stran je del celostne grafične podobe podjetja. Kar 70% vtisa o podjetju dobi obiskovalec na podlagi obiska spletne strani. Zato vam stran grafično oblikujemo tako, da izraža korporativno identiteto, uspeh in ugled. Tudi če ste manjše podjetje, lahko z našim profesionalnim dizajnom izražate atribute uspešnega in velikega podjetja.
Preberi več ...


Več referenčnih primerov: grafično oblikovanje

Pomagamo vam vzpostaviti podobo ali imidž podjetja, s katerim se boste preko različnih komunikacijskih kanalov (tiskani mediji, radio, tv, internet) predstavili različnim ciljnim skupinam.

Internet kot oglaševalski medij

Internet ponuja edinstvene možnosti za tržno komuniciranje podjetij z uporabniki in za komuniciranje podjetij med seboj.

Značilnosti in prednosti interneta pred drugimi klasičnimi oglaševalskimi mediji so:

  • interaktivnost,
  • natančno doseganje ciljnih skupin,
  • upravljanje z vsebino v realnem času,
  • možnost merjenja uspešnosti oglaševalske akcije,
  • dostopnost informacij.