Grafično oblikovanje

E-voščilnice za različne priložnosti

Izberite si zanimivo kreativno rešitev za novoletno voščilnico ali druge priložnosti in navdušite vaše stranke ter poslovne partnerje.

Unikatna klasična tiskana voščilnica

Je unikatna tiskana voščilnica podjetja, ki jo tematsko oblikujemo v skladu s celostno podobo podjetja oz. dejavnostjo podjetja. Pripravimo idejni grafični osnutek voščilnice ter po potrditvi izpeljemo postopek digitalnega tiska na kakovostnem papirju.
Po dogovoru poskrbimo tudi za pakiranje in odpošiljanje na znane naslove ali celo praznično zavijanje skupaj z darili naročnika.

Primer klasične tiskane voščilnice

Novoletna e-voščilnica

Unikatna e-voščilnica

Je digitalni grafični izdelek z voščilom, grafični elementi na njej pa niso gibljivi. Pripravimo in oblikujemo unikatni tematski grafični predlog, v skladu s celostno podobo podjetja oz. dejavnostjo podjetja, s pripisanim tekstom, ki nam ga posreduje naročnik. Po želji lahko pripravimo tudi idejno vsebino teksta s pomočjo naših zunanjih sodelavcev, tekstopiscev.

Format e-voščilnice je jpg datoteka, in je primeren za implementacijo v spletne strani. Sliko je mogoče poslati tudi kot pripeto datoteko v e-pošti. Po dogovoru lahko izvedemo tudi distribucijo e-voščilnice na znane e-naslove naročnika.

Unikatna animirana e-voščilnica

Je narejena v flash tehnologiji, ki omogoča različne animirane grafične elemente ter animacije (npr. sneženje, animiran tekst besedila ...) po želji tudi z vključenim videom, govorom ali zvočno podlago. Dolžina animirane e-voščilnice je med 5 in 15 sekundami ter lahko vključuje spletno povezavo. Po potrebi lahko pripravimo tudi idejno vsebino teksta.

Pred pričetkom izdelave pripravimo in posredujemo kratek scenarij, v katerem opišemo idejo animirane voščilnice. Po potrditvi predloga scenarija izdelamo unikatni grafični predlog ter grafične in besedilne elemente animiramo in sprogramiramo osnovne interaktivne elemente.

Končni format e-voščilnice je swf datoteka, ki je primerna za predvajanje v brskalniku s flash predvajalnikom verzije 9. Ta tip datoteke je podprt v vseh najbolj uporabljanih brskalnikih (Internet Explorer, Mozzila, Opera, Safari). Format datoteke je primeren za implementacijo v spletno stran. Skupaj z datoteko swf posredujemo tudi potrebno HTML kodo za implementacijo v spletno stran.

V animacijo je možno vključiti tudi zahtevnejše interaktivne elemente kot je npr. obrazec s katerim se npr. uporabniki prijavijo na e-mailing za prejem novic.

Za ponudbo nam pišite na info@kreativne-ideje.si ali pokličite na 031 86 74 28.

Časovni okvir oblikovanja in izdelave voščilnic:

  • klasična tiskana voščilnica, vključno s tiskom: 5 dni,
  • e-voščilnica: 1-3 dni,
  • animirana e-voščilnica: 1 teden,
  • priprava idejne vsebine voščilnice: 1-2 dni.