Izdelava spletnih pasic, bannerjev

Izdelava spletnih pasic

Spletne strani same po sebi pogosto niso zadosten mehanizem trženja. Zelo dobro se obnesejo v povezavi z drugimi sredstvi oglaševanja.

Za oglaševanje v spletu in pospeševanje prodaje vam izdelamo elegantne spletne pasice/bannerje različnih vrst in želenih dimenzij.

Spletne pasice so lahko:

  • klasične,
  • lebdeče,
  • kot oglas,
  • zavihek,
  • video, avdio ...
Najpogostejše dimenzije so: 468 x 60 točk, 180 x 150 točk, 160 x 600 točk (nebotičnik), 125 x 125 točk in 728 x 90 točk.Prednosti oglaševanja s spletnimi pasicami

S pasicami boste zagotovo povečali prepoznavnost svojega podjetja, blagovne znamke ali dejavnosti. Poleg tega lahko na pričakujete več obiskovalcev na svoji spletni strani, ki se zanimajo za vašo ponudbo.Idejna zasnova spletnih pasic

V kolikor za spletno pasico nimate prave ideje ali motivacije za kreativno razmišljanje, vam idejno zasnovo oziroma scenarij in tekst z izkušenimi strokovnjaki pripravimo tudi mi. Dobili boste več predlogov idej, med katerimi boste zagotovo našli tisto pravo.


Izdelava spletnih pasic - primer referenčnega dela
Več primerov pasic
Izdelavo spletnih pasic, za sodoben način oglaševanja, katerega se iz dneva v dan poslužuje več podjetij. Odločite se za oblikovanje spletnih pasic in povečajte svojo prepoznavnost tudi vi.

Zahtevajte neobvezujočo ponudbo še danes.