KREATIVNE IDEJE
Smo kreativni, oblikovalski ter spletni studio.

Kdo
smo?

Smo kreativni, oblikovalski ter spletni studio,
ki deluje že od leta 2008 in ga sestavljamo
specialisti z večletnimi izkušnjami na področju
grafičnega oblikovanja in spletne prisotnosti.
V vseh teh letih imamo za seboj več kot 400
dokončanih, manj do zelo zahtevnih projektov.
Zelo pomembno nam je zaupanje naših naročnikov.

Kaj
delamo?

Celovite rešitve za Vas
na enem mestu!

Obseg naših storitev za podjetja in posameznike je zelo širok. Predvsem iz razloga, ker si tega želijo naši naročniki. Željo si imeti vse pod eno streho, oblikovanje logotipa, oblikovanje celostne grafične podobe, poslovnih tiskovin in promocijskih materialov, oblikovanje embalaže, izdelavo spletne strani ali spletne trgovine, tudi spletne rezervacijske platforme, in seveda na koncu prav tako tehnično in vsebinsko vzdrževanje spletnih strani.
Vsak nov projekt nam je poseben izziv.

Naše storitve

Spletne storitve

Oblikovanje ter izdelava spletnih strani, spletnih trgovin, katalogov ter rezervacijskih platform je naša največja strast in izziv, saj na tem področju iz dneva v dan prihaja do novih možnosti. Še posebej radi se lotimo izzivov, kjer je potrebno poiskati nove rešitve. Naš cilj so učinkovite spletne strani za vas.
Ponujamo izdelavo spletne strani na WordPress platformi, izdelavo spletne trgovine v Woocommerce z različnimi plačilnimi načini in možnostmi dostave, izdelavo rezervacijske platforme za rezervacijo in plačilo rezerviranih terminov ali “bookingov”, izdelavo e-kataloga, spletno oblikovanje, izdelavo spletnih rešitev po meri naročnika, programiranje v WordPressu, gostovanje in vzdrževanje spletnih strani, registracijo in podaljšanje domen.

Več informacij o tem, kako do 60% nepovratnih sredstev pri prenovi ali izdelavi spletnih strani, e-trgovin in rezervacijske platforme, si preberite

Grafično oblikovanje

Vsako podjetje se enkrat v svojem delovanju sreča z idejo o celostni grafični podobi ali o logotipu podjetja. Zavedamo se, da je podoba prvi in najmočnejši element, ki privabi stranko. Za vas oblikujemo z največjo mero kreativnosti in svežih idej, ki je rezultat večletnih izkušenj.
Ponujamo oblikovanje in izdelava celostne grafične podobe, oblikovanje logotipa, oblikovanje poslovnih tiskovin (vizitka, kuverta, dopisni list, poslovna mapa, pisalni blok), oblikovanje marketinških tiskovin in promocijskih materialov kot so zloženke, zgibanke, plakati, letaki, katalogi, brošure, zborniki, vabila, voščilnice, darilne vrečke, pisala, namizne zastavice, ovratni trakovi, etikete za različne namene, roll up stojala, pingvini, promocijske stene, promocijski pulti, promocijske zastave itd.
Poskrbimo tudi za kvaliteten tisk in dobavo pri nas oblikovanih materialov.

Oblikovanje embalaže

Še vedno velja, da potrošniki kupujemo tudi z očmi. Med poplavo izdelkov na policah je zato pomembno, da je embalaža izdelkov učinkovita, zanimiva in mora izstopati. Kupec mora izdelek opaziti najprej z očmi, da ga vzame v roke, si ga ogleda od blizu in prebere o njegovi vsebini.
Zato je oblikovanje embalaže kar zahtevna naloga.
Ponujamo oblikovanje etiket, deklaracij, obešank za mesne izdelke, steklenice, slaščice, marmelade, med, začimbe, olja kozmetiko, oblikovanje ovijalnega papirja z etiketami za čokolade, delikateso, oblikovanje vrečk (Pouch) s potiskom iz različnih materialov za oreške, prašnate izdelke, drobljen material, oblikovanje folij za mesne izdelke, oblikovanje plastičnih lončkov z aluminijastimi pokrovčki (jogurti, sokovi, napitki), oblikovanje tetrapak embalaže itd.

Zakaj smo vredni
vašega zaupanja?

V poplavi spletnih agencij je težko izbrati pravega in zanesljivega partnerja. V takih primerih so najboljše reference ustna in pisna priporočila tistih podjetij, ki so nam že zaupala. Povabite nas na predstavitev in že na uvodnem sestanku se bomo potrudili to tudi upravičiti.

  • Več kot 400 uspešno izpeljanih projektov
  • Profesionalni pristop k projektom
  • Stalna podpora našim naročnikom
  • Skrbimo za zadovoljstvo naših strank
  • Naročniki cenijo kvaliteto naših storitev
Kreativne ideje - garancija zadovoljstva


Zaupajo nam

Zadovoljni naročniki naših storitev

TIC Moravske Toplice

in še mnogi drugi.

Mnenja naših naročnikov
o nas in naših storitvah