Kreativne ideje - tim ljudi

Vas zanima redno ali občasno delo v kreativnem timu?

Zavedamo se, da so ljudje, njihovo znanje in izkušnje poglavitni dejavnik konkurenčnih prednosti in najpomembnejša sestavina našega uspeha.

Iščemo projektne sodelavce ali sodelavce za daljši čas, ki so pripravljeni sprejeti izziv in jim timsko ali samostojno delo ni tuje.

Od sodelavcev pričakujemo: komunikativnost, kreativnost, samoiniciativnost, strokovnost, doslednost, odgovornost, izkušnje in zvrhano mero pozitivne energije.

Ponujamo zanimivo, dinamično in kreativno delo v našem timu. Delo poteka v prijetnem in stimulativnem delovnem okolju, kjer lahko vsak posameznik razvija svoje sposobnosti, se dodatno izobražuje ter tako pripomore k celovitosti in uspehu celotne skupine.

Vabimo te, da nam pošlješ na e-naslov zaposlitev@kreativne-ideje.si svojo ponudbo in CV ter pripišeš dosedanja referenčna dela.

Če se bodo tvoje veščine in naša pričakovanja ujela te bomo povabili med nas.


Si kreativen/-a v oblikovanju, pisanju besedil ali imaš preprosto samo genialne ideje?

Si morda strokovnjak/-inja na področju informacijskih tehnologij in sistemskih omrežij.

Pošlji nam življenjepis na e-naslov zaposlitev@kreativne-ideje.si, dodaj svoja referenčna dela in povabili te bomo na osebni pogovor.

Dali ti bomo tudi priložnost, da nas prepričaš, da si najboljša izbira!

Če te zanima sodelovanje, honorarna ali redna zaposlitev, študijska praksa ali delo preko študenta v našem podjetju nas pokliči na 031 86 74 28 ali nam piši na zaposlitev@kreativne-ideje.si.