Where Idea and Creativity meet

Kaj menijo o nas naročniki?

 
Iskali smo… iskali… in njih našli! Ob poplavi internetnih strani in različnih ponudnikov smo se ustavili pri Kreativnih idejah. Že njihova domiselna in dodelana spletna stran nas je pritegnila in nam dala vedeti, da bo to, to. In bilo je veliko več..!!

Ko smo mislili, da so že vse oglaševalske metode in prijemi izžeti.., da si drugačnih sporočil za naše bodoče stranke skoraj ni več mogoče izmisliti, so Kreativne ideje presegla vsa naša pričakovanja! Postregli so nam z inovativno idejo, drznostjo in drugačnim reklamnim sporočilom... Ravno to, kar smo želeli!

Celotni ekipi Kreativnih idej lahko zagotovimo, da ob takšni profesionalnosti, ažurnosti in doslednosti vam je uspeh enostavno zagotovljen. So ekipa, ki postavlja visoke in zahtevne standarde ter snuje nove oblikovalske ter oglaševalske smernice v njihovem poslu…!

Hvala vam! Želimo vam veliko delovnih izkušenj še naprej in se slišimo ob naslednjem skupnem projektu!

Ekipa Štajerske Hiše Kulinarike
Celostna podoba podjetja

Dolgo časa smo izbirali poslovnega partnerja za prenovo spletne strani in na koncu smo ga našli – podjetje Kreativne ideje. Prijaznost, fleksibilnost ter dobre rešitve so besede, ki najbolje opišejo ekipo, s katero smo sodelovali. V času trajanja projekta so bili hitri in ažurni, prisluhnili so našim željam, potrebam in vsem kapricam. Njihov CMS sistem omogoča enostavno vnašanje in spreminjanje spletnih vsebin, tako da smo pri vzdrževanju strani zelo samostojni. Še posebej pa bi pohvalila odzivnost tehnične podpore – odgovori so poslani v najkrajšem možnem času. Ekipa je vredna zaupanja in z veseljem jih priporočam vsem, ki potrebujejo tovrstne storitve.

Renata Stupar
TIPRO keyboards d.o.o.

Ekipa Kreativnih idej se je zelo potrudila in naredila odlično spletno stran. Pred izdelavo spletne strani so prisluhnili vsem idejam, obenem pa dodali še polno dodatnih predlogov za izboljšanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Tako je nastala zelo kvalitetna spletna stran, ki sledi spletnim, oblikovnim in tehnološkim standardom.

Matej Šadl, Globalna zavest
Srečaj si
"Imeli smo drugačno poslovno idejo in drugačen način poslovanja, zato nas je skrbelo, če bomo našli primernega poslovnega partnerja, ki jo bo znal na pravi način tudi realizirati.

Pri podjetju Kreativne ideje pa so našli odgovore na vsa naša vprašanja. Zelo smo bili veseli, ko smo s skupnimi idejami razvili izjemno učinkovito in tehnološko dovršeno aplikacijo. Prav tako je bil celoten projekt zaključen v roku, saj je bila stopnja odzivnosti nadpovprečna. Pozitivno pa nas je presenetila tudi odzivnost pri posameznih nagradnjah in dodajanju funkcionalnosti.

Zelo na kratko pa lahko zapišemo le strokovno in profesionalno..."

CrashScout Team
Spletna stran Craschscout

"Vizija EKO podeželja je približati ekološke pridelke in izdelke slehernemu potrošniku na preprost, enostaven in cenovno dostopen način. Vse omenjene lastnosti in še drugo odlikuje tudi ekipo Kreativnih idej." 

Silvo Pozderec, direktor EKO podeželje
"Podjetje Kreativne ideje se je v dosedanjem sodelovanju izkazalo kot strokovno in poslovno ustrezen izvajalec, ki sledi naročnikovim zahtevam.

Zgolj sodelovanje s takšnim timom lahko obrodi najboljše sadove!"

Marko Močnik, direktor Pomurskega tehnološkega parka
Spletna stran Pomurskega tehnološkega parka

"Priznati moram, da sem se dolgo odločal, komu bi zaupal pripravo in oblikovanje svoje spletne strani, saj sem si resnično želel nekaj presežnega. Zdaj lahko izrazim le zadovoljstvo, da sem med številnimi ponudniki izbral ravno vaš kreativni kolektiv, saj je moje spletno okno zaživelo na pravi način in je že v prvih dneh deležno številnih pohval.

Še posebej me veseli, da sem tako ustvarjalno in inovativno ekipo našel tako rekoč na domačem pragu. Ali če povem z drugimi besedami: zdi se mi izjemno dragoceno, da je tudi v domačem okolju moč najti podjetje, ki na tem področju ustvarja s tako visokimi oblikovalskimi in operacijskimi standardi."

Feri Lainšček, pisatelj
Spletna stran pisatelja Ferija Lainščka

"Podjetju Kreativne ideje smo zaupali postavitev in izdelavo spletnega portala. Naša odločitev je bila več kot pravilna: profesionalen odnos, spoštovanje dogovorjenih rokov, dobri predlogi so ustvarili odlično spletno stran, ki za vas in nas dela 24 ur na dan. Njihov lasten CMS omogoča enostavno spreminjanje in posodabljanje spletnih vsebin, od kjerkoli in kadarkoli.

Narava našega dela zahteva ažurne informacije o novostih in dogajanju iz naših krajev, kot televizijski medij poročamo o dogodkih s sliko in zvokom, kar je po mojem mnenju za končnega uporabnika obremenitev njegovega osebnega računalnika in njegove internetne povezave v splet in zahteva dobro optimizacijo, v podjetju Kreativne ideje so našli idealno rešitev in združili vse elemente v pregledno, informativno in prijazno spletno mesto."

Damijan Toth, tehnični vodja Televizije AS Murska Sobota
Spletna stran Televizije AS

"Vrednote ki jih podjetje Telesis razvija s ciljem preseganja potreb in želja kupcev so po drugi strani pričakovanja in zahteve, ki jih ima podjetje do svojih dobaviteljev.

Odzivnost, natančnost, fleksibilnost in pravočasna ter kvalitetna izvedba storitev so nesporne kvalitete ekipe Kreativnih idej, katero v neusmiljenem krvavem konkurenčnem morju nedvomno čaka prihodnost sinjega oceana.

Z vso odgovornostjo trdimo, da si ne smemo privoščiti izgubo takšnega partnerja."

Daniel Copot, direktor podjetja Telesis
Spletna stran podjetja Telesis

"S storitvami podjetja Kreativne ideje smo zelo zadovoljni. Po odločitvi o prenovi spletne strani, smo prejeli nekaj različnih predlogov dizajna strani. Po izboru predloga, so potekala usklajevanja.

Poudariti moramo, da so bili zelo ažurni, fleksibilni in dovzetni za naše želje za spremembe. Najpomembnejša se nam zdi poprodajna podpora. Veliko podjetij proda izdelavo spletne strani, potem pa ostaneš sam.

Naša izkušnja pri podjetju Kreativne ideje je drugačna. Nudenje storitev po postavitvi spletne strani je odlična! Vedno, ko sporočimo po e-emailu ali telefonu želeno spremembo ali dopolnitev, se zelo hitro odzovejo. Osnovno ažuriranje spletne strani pa je omogočeno nam samim."

Mateja Glazer, vodja prodaje v podjetju Tokam
Spletna stran podjetja Tokam

"S podjetjem Kreativne ideje sodelujemo že kakšno leto in vse poteka, kot smo si želeli. Glas o njihovih kvalitetnih storitvah je do nas prišel preko "ustne reklame".  Razložili smo jim, kakšne so naše potrebe in po njihovi prvi predstavitvi predlagane rešitve soglasno sklenili, da so prava izbira. To se je hitro potrdilo z dobrim odzivom in pohvalami nad našo novo spletno stranjo, na kateri se obiskovalci dobro znajdejo, prav tako pa jim je tudi vizualno všeč.

S časom so se pojavile potrebe po nadgradnji spletne strani in tudi za to je ekipa Kreativnih idej hitro poskrbela. Dodana vrednost njihovih storitev pa je nedvomno strokovna podpora, ki jo nudijo, kadarkoli jo potrebujemo. Že na samem začetku so nas dobro usposobili za upravljanje s spletno stranjo, občasno pa jih še kontaktiramo, če se pojavijo kakšne nejasnosti ali potrebe po nadgradnji. Njihova ažurnost je pohvale vredna! Brez zadržkov bi jih priporočili vsem, ki potrebujejo rešitve na področju spletnih storitev."

Irma Brodnjak, kustosinja Galerije Murska Sobota
Spletna stran Galerije Murska Sobota

"Z veseljem vam lahko odgovorimo, da smo zelo zadovoljni s spletno stranjo SVPS, ki jo je naredila vaša ekipa. Vizualna podoba in funkcionalnost je v skladu z našimi željami in potrebami. Bistvo pridobitve spletne strani SVPS je bila večja prepoznavnost našega sindikata in dejavnosti, ki jo opravljajo naši člani. Iz terena smo dobili pozitivne odzive, še bolj pa nas veselijo pohvale drugih sindikatov SŽ d.o.o., za kar ste v prvi vrsti zaslužni vi.

Spletna stran je narejena tako, da omogoča neskončne možnosti. Ob tej priložnosti bi pohvalil vaše programerje za potrpežljivost pri dajanju informacij in nasvetov, še posebej v prvih dneh vzpostavitve spletne strani, ko nam nekatere stvari niso šle od rok. Za to potrpežljivost se tudi v prihodnosti toplo priporočamo. V imenu SVP Slovenije se vam še enkrat iskreno zahvaljujemo."

Robert Müllner, sekretar Sindikata vozovnih preglednikov Slovenije
Spletna stran Sindikata vozovnih preglednikov Slovenije

"Na podjetje Kreativne ideje smo se obrnili, ko smo razmišljali o koreniti prenovi tako celostne grafične podobe Kluba prekmurskih študentov, kot tudi, ko smo prišli do ugotovitve, da za kvalitetno komuniciranje z našimi člani, ki jih je skupaj z dijaki čez 3000, potrebujemo novo, učinkovito in privlačno spletno stran. Za podjetje Kreativne ideje, kvaliteten način dela in korekten odnos smo izvedeli od poslovnih partnerjev in prijateljev.

Sodelovanje z vašim podjetjem je bilo plodno, potekalo je v načrtovanem časovnem okviru in nam pomagalo priti do dobrih rešitev. Ker smo želeli posodobiti naše komunikacijske kanale (tako spletna stran kot tudi pošiljanje pošte našim članom) pred začetkom novega šolskega leta, je bil čas za nas pomemben, zato smo bili pravočasnega izdelka veseli. Po predstavljenih večih predlogah je bil za dokončen izdelek potreben le še en sestanek, po katerem so bile naše želje v celoti upoštevane, za nov videz celostne grafične podobe in spletne strani pa smo prejeli več pohval tako iz strani naših članov kot tudi poslovnih partnerjev.

Z zaupanjem priporočamo vaše podjetje našim poslovnim partnerjem in vsem, ki iščejo hitro in kvalitetno rešitev, hkrati pa si želijo korektnega in profesionalnega sodelovanja."

Iztok Štefanec, za Klub prekmurskih študentov

Ste zadovoljni z našimi storitvami? Kaj bi o nas povedali prijateljem in poslovnim partnerjem?


Napišite nam svoje mnenje in objavili ga bomo na tej strani. Pošljete ga lahko preko e-pošte na info@kreativne-ideje.si.

Hvala!
Izhodišča za pomoč:

  • Kakšne izkušnje imate z našim podjetjem?
  • Kje ste izvedeli za nas?
  • Kako ste zadovoljni z našo odzivnostjo, podporo, izbiro in kakovostjo storitev?
  • Bi nas priporočili svojim poslovnim partnerjem?