Where Idea and Creativity meet

O podjetju Kreativne ideje

Smo podjetje za informacijske in poslovne rešitve. Ustanovljeno je bilo leta 2008 in ga sestavljamo ljudje z večletnimi izkušnjami na področju IKT.

Zaposleni v podjetju Kreativne ideje d. o. o.


Nudimo celovite kreativne ideje in rešitve predstavitev podjetij na trgu, s pomočjo elektronskih in klasičnih medijev:

  • izdelava spletnih strani in trgovin ter poslovnih spletnih rešitev po meri,
  • gostovanje spletnih strani in registriranje domen,
  • izdelava Flash animacij,
  • grafično oblikovanje (celostna grafična podoba) in priprava materiala za klasičen tisk,
  • video v živo in video na zahtevo,
  • svetovanje.

Sodelujemo s partnerskimi podjetji, ki so strokovnjaki na svojem področju in so se izkazali za zaupanja vredne.

Težimo k temu, da stike navežemo tudi z novimi, bodočimi partnerji, katerih dejavost je podobna naši. Imamo tudi nekaj zunanjih strokovnih sodelavcev z različnih področij, saj je organiziranost podjetja projektna. To pomeni, da je struktura in število ljudi, zaposlenih na projektih, je odvisna od vrste in velikosti projekta.

S timom odličnih projektnih strokovnih sodelavcev, lahko naročniku zagotovimo profesionalno izvedbo celotnega projekta, od ideje do končne izvedbe, oglaševanja, urejanja in vzdrževanja spletnih vsebin ter stalne strokovne podpore.

Naše vrednote so kreativnost, zaupanje, kakovostne storitve, dosledno upoštevanje rokov izdelave, celovito zadovoljevanje želj strank, dobri poslovni odnosi s partnerskimi podjetji in naročniki ter splošno zadovoljstvo sodelujočih na projektih.


V poplavi spletnih agencij, manjših ali večjih podjetij za izdelavo spletnih strani, je naročnikom težko izbrati pravega in zanesljivega partnerja. V takih primerih so najboljše reference ustna in pisna priporočila tistih podjetij, ki so nam že zaupala. Povabite nas na predstavitev in že na uvodnem sestanku se bomo potrudili to tudi upravičiti.

Zaupanja vredni smo ker: