Pravno obvestilo in zasebnost

Zaščita pravic
Spletna stran www.kreativne-ideje.si vsebuje informacije za splošne informativne in reklamne namene. Vsebina teh spletnih strani je zaščitena s pravicami intelektualne lastnine podjetja Kreativne ideje d.o.o.

Omejena odgovornost
Podjetje Kreativne ideje d.o.o. ne odgovarja za uporabo teh spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo ali nezmožnostjo uporabe tam nahajajočih se spletnih vsebin.

Podjetje Kreativne ideje d.o.o. lahko vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Naše spletne strani nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi drugih podjetij oz. tretjih oseb. Za vsebino in delovanje teh spletnih strani podjetje Kreativne ideje d. o. o. ne odgovarja.

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na naših spletnih straneh za svojo osebno uporabo. Pri tem ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov
Podjetje Krativne ideje d.o.o. bo z vsemi podatki zbranimi na svojih spletnih straneh razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.