Spletne poslovne rešitve in spletne strani

Celovite rešitve za izdelavo spletnih strani

Oblikovanje ter izdelava spletnih strani in rešitev je naša največja strast in hkrati osnovna dejavnost podjetja. Smo izpiljeni strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju informacijskih in poslovnih rešitev, zato lahko uresničimo še tako zahtevne želje. Naš cilj so učinkovite spletne rešitve za vas.Načrtovanje spletnih strani
Skupaj z vami ugotovimo, kaj je cilj spletne strani, katera je vaša ciljna skupina in podobno. Preverimo strani vaše konkurence in izpilimo ideje za vizualno privlačno in uspešno predstavitev v spletu.

Nato pripravimo podroben načrt spletne predstavitve: strukturo spletne strani, zahteve posameznih segmentov (npr. novic, fotogalerije ...), posebnosti v delovanju in morebitni grafični načrt. Pri tem upoštevamo vaše potrebe in zakonitosti ter lastnosti interneta.Oblikovanje in izdelava spletnih strani

Oblikujemo vam visokokakovostno svežo in privlačno podobo spletne strani, ki je unikatna. Oblikujejo jo naši profesionalni oblikovalci s prefinjenim čutom za estetiko in uporabniško izkušnjo spletnega mesta.

Izbrana grafična predloga se razreže in postavi v HTML predlogo, ki definira strukturo strani (statične in dinamične vsebine, CSS stili). Nato se spletna predloga integrira v Kreator CMS sistem, ki vam omogoča samostojno in preprosto urejanje strani.

Več o oblikovanju spletnih strani ...

Vzpostavljenje forumov in portalov

Izdelamo vam napredne spletne portale, z vsemi želenimi funkcionalnostmi, npr. videom na zahtevo, možnostjo komentiranja, arhivom objav člankov, oddaj, RSS objavami ... Tukaj ne gre le za spletne strani, ampak za sisteme, ki temeljijo na podatkovnih zbirkah tisočih vsebin.

Poslovne spletne rešitve po meri

Izkoristite potencial interneta s poslovnimi spletnimi rešitvami, ki vam jih po meri sprogramiramo glede na vaše potrebe. Želite npr. da se spletno mesto povezuje na druge vaše aplikacije in sisteme (npr. ERP sisteme, Pantheon, Birokrat …), da ima časovnico razpisov, poseben iskalnik za različne kriterije iskanja in podobno? Povejte nam vaše želje in zahtevajte ponudbo.
Preberi več ...

Izdelava spletnih pasic

Izdelamo vam spletne pasice/bannerje vseh vrst (klasični, lebdeči, oglas, zavihek, video, avdio …), s katerimi boste povečali svojo prepoznavnost in pridobili nove obiskovalce na spletni strani. Idejno zasnovo (scenarij in tekst), vam lahko sestavimo tudi mi.
Preberi več ...


Multimedijske predstavitve

Predstavite se napredno. Zagotovite si kreativne elektronske kataloge oz. interaktivne predstavitve tiskovin in katalogov, multimedijske predstavitve, različne dinamične aplikacije na CD in DVD nosilcih, razširljive animacije na spletu, animirane logotipe, spletne navigacijske naprave in podobno.
Preberi več ...

Internetni marketing

Poskrbimo za organizacijo in izvedbo spletne oglaševalske akcije ali pa vam le svetujemo pri vaših odločitvah in predlagamo najboljšo spletno oglaševalsko strategijo.

Pomagamo vam tudi pri optimizaciji spletne strani za čim boljšo uvrstitev v iskalnikih oz., da je vaša spletna stran vidna obiskovalcem, ko ti v spletnih iskalnikih iščejo izdelke ali storitve, ki jih ponujate.