Izdelava spletnih strani

Izdelava Flash animacij - multimedijske predstavitve

Multimedija je hkratno posredovanje podatkov z več mediji (zvok, video, besedilo, slika), pri čemer celotno dogajanje upravlja računalnik. Uporabnik multimedije lahko v to dogajanje posega, spreminja, prilagaja po svojih potrebah in zahtevah.

Nudimo vam različne multimedijske storitve:

Izdelava spletnih pasic

Izdelamo vse vrste spletnih pasic oz. banner-jev (klasični, lebdeči oglas, zavihek, video, avdio itd).
Preberi več o pasicah ...

Izdelava elektronskih katalogov (Flashbook, Flipbook)

Izdelamo interaktivne predstavitve tiskovin in katalogov. Vsebina tiskovine je podprta s tehnološkimi rešitvami, ki uporabniku omogočajo enostavno listanje naprej in nazaj ter možnost povečave/pomanjšave vsebine. Možnost dodajanja video, audio in animacijskih dodatkov.

Priprava multimedijskih vsebin na digitalnih medijih

Pripravimo vam kreativne multimedijske predstavitve in različne dinamične aplikacije, ki jih lahko posredujete vašim strankam in poslovnim partnerjem na CD in DVD nosilcih ali USB ključih. Zanje vam oblikujemo tudi zunanjo grafično podobno, poskrbimo za duplikacije, razmnoževanja in potisk zgoščenk ter ovitkov.

Izdelava interaktivnih animacij

Izdelamo razširljive in interaktivne animacije na spletu, animirane logotipe, spletne navigacijske naprave, daljše animacije (animacije proizvodnih postopkov, navodila za uporabo izdelkov) in podobno. V predstavitev vključimo 2D in 3D animacije, zvočne efekte, zvočne podlage in video klipe.

Izdelava spletnih klepetalnic (Chat)

Izdelamo spletne klepetalnice, ki uporabnikom omočajo medsebojno komunikacijo na spletu.

S kombinacijo različnih idej in tehnologij, si lahko zagotovite popolno in kreativno multimedijsko predstavitev preko spleta.