Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine (e-shop)

Potrebujete zanesljivo, varno in učinkovito spletno trgovino? Izdelujemo profesionalne in napredne spletne trgovine, tako za manjša kot velika podjetja.

Izdelava spletne trgovine zahteva znanja na različnih področjih. Naše spletne trgovine so enostavne za uporabo in narejene popolnoma po meri vašega podjetja. S spletno trgovino lahko razširite svoj posel preko dosedanjih meja, saj vse več uporabnikov interneta nakupuje preko spleta.

Poslovanje preko interneta vas stane manj, kot navadno poslovanje. Stroški postavitve e-trgovine so manjši od stroškov postavitve prave trgovine, enako velja tudi za stroške kataloga na internetu, ki so nižji od stroškov tiskanja navadnih katalogov.

Naše spletne trgovine in e-katalogi delujejo na principu vračanja uporabnikov. Ustvarjamo okolje, v katerem se uporabniki dobro počutijo in gojijo zaupanje, na podlagi katerega se nenehno vračajo in uporabljajo storitve.


Prednosti izdelave internetne trgovine:

  • deluje 24 ur na dan,
  • več izdelkov in širši asortiman,
  • enostavno urejanje kadarkoli in kjerkoli,
  • avtomatizacija mnogih procesov vam prihrani čas in denar,
  • več kakovostnih informacij o izdelkih,
  • spremljanje aktivnosti in popularnosti izdelkov,
  • možnost analiz in statistike ...

Nudimo vam izdelavo:

  • E-kataloga izdelkov, ki je osnovna rešitev aplikacije. Primeren je za podjetja, ki težko natančno opredelijo v kakšen obsegu bo njihov posel rastel.
  • Spletne trgovine, je razširjena rešitev aplikacije, z modulom dodajanja artiklov v košarico.

Konkurirajte velikim podjetjem, saj na internetu nihče ne ve, kako veliko podjetje ste ali kako veliko poslovno zgradbo imate. Kupce zanima le, ali jim lahko pomagate odpraviti njihove probleme.


Izdelava spletne trgovine - primer izgleda:


Več referenčnih primerov: e-katalogi in spletna trgovina

Izdelavo napredne spletne trgovine prilagojene vašim zahtevam, za enostavno uporabo in največji učinek spletne prodaje.

Rezultati raziskave uporabe interneta:

Internet je v prvem četrtletju 2009 uporabljalo skoraj 1.100.000 posameznikov oz. 64% posameznikov v starosti 10–74 let (redni uporabniki interneta). Spletno komuniciranje in spletno nakupovanje narašča. Vir: Statistični urad Republike Slovenije.


Rezultati raziskave o spletnih nakupovalnih navadah
:

Slovenski uporabniki interneta najpogosteje kupujejo v slovenskih spletnih prodajalnah. Prek interneta vsaj nekajkrat na leto kupuje 44 % uporabnikov, kar 57 % uporabnikov pa se prek interneta vsaj nekajkrat na leto informira o izdelkih, ki jih nameravajo kupiti. Vir: iPROM-a in Valicon-a, maj 2009