spletno komuniciranje- urejanje spletnih strani

Urejanje spletnih strani

Vzdrževanje in urejanje spletnih strani je ključnega pomena za njihov uspeh. Uporabniki se vračajo le na tiste spletne strani, kjer najdejo vedno svežo in aktualno vsebino.

Spletno stran si lahko urejate in osvežujete sami, če vam to omogoča CMS sistem za urejanje vsebine. Vsi ponudniki izdelave spletnih strani vam to ne omogočajo, zato se o tem pozanimajte, preden podpišete pogodbo o izdelavi spletne strani. Izberite tistega ponudnika, ki vam omogoča samostojno in preprosto urejanje spletnih strani.

V kolikor kasneje ugotovite, da za urejanje strani nimate časa ali volje, vam lahko spletno stran ureja ponudnik, ki je poskrbel za izdelavo spletne strani.

Po izdelavi spletnih strani vam pomagamo pri:
  • spreminjanju menijev in podmenijev spletne strani ter brisanju ali dodajanju novih,
  • vnosu vsebinskih materialov (besedil, slik, datotek, videov) na spletno stran,
  • pripravi in oblikovanju besedil na strani v skladu s celostno podobo spletne strani,
  • pripravi in oblikovanju slik za spletno stran,
  • optimizaciji za iskalnike znotraj sistema Kreator CMS (spreminjanje opisa spletne strani in ključnih besed, urejanje spletnega naslova in naziva strani …),
  • obveščanju prejemnikov vaših e-novic (sestavimo in pošljemo obvestilo preko sistema Kreator CMS).

Eden izmed poglavitnih ciljev vsake spletne strani je objava zanimivih in uporabnih informacij, ki pritegnejo obiskovalce.
Spletna stran mora zadovoljiti želje in potrebe obiskovalcev. Žal je še tako dobra spletna stran neuporabna in brez praktične vrednosti, če ni obiskana.