Razvoj spletnih rešitev

Poslovne spletne rešitve po meri

Spletne rešitve predstavljajo različne programske rešitve (aplikacije), gradniki in individualne rešitve po meri, ki nadgrajujejo uporabnost in namen spletnega mesta.

Spletne rešitve po meri zasnujemo tako, da vam prinašajo čim višjo vrednost. Seveda pri tem upoštevamo moderne oblikovne smernice in sodobne tehnične standarde. Ker so naše rešitve poljubno razširljive, lahko funkcionalnosti svojih spletnih strani nadgrajujete tudi v prihodnosti.


Z nami si boste zagotovili spletne rešitve, ki so prijazne do uporabnikov, obiskovalcev in iskalnikov. Izberite pravega dolgoročnega partnerja pri načrtovanju in uresničevanju vaših strategij na internetu.

Zakaj so naše spletne rešitve drugačne?


  Ker omogočajo kategorizacijo vsebin, ki je ključnega pomena pri obvladovanju velikega obsega vsebine. Kategorije lahko gradimo v obliki drevesne strukture, posameznim vsebinam gradnikov (člankom, slikam, datotekam, novicam …) pa lahko omogočimo pojavljanje v več kategorijah hkrati.

  Kategorije gradnikov (novice, članki, fotoalbum, videoalbum, e-katalog, vprašanja in odgovori, video v živo …) je možno na spletnem mestu poljubno pripenjati k vsem menijskim nivojem, bodisi kot kategorijo gradnika ali kot posamezno vsebino gradnika. Rešitve tako dopuščajo nadvse pestre in bogate možnosti kombiniranja različnih spletnih vsebin na posameznih straneh spletnega mesta.

  Vsebine posameznih gradnikov se v uredniškem delu spletnega mesta kreira in ureja na enem mestu, pri veliki količini vsebin pa odločilno vlogo odigrajo tudi zmogljivi filtri in iskalnik po vsebinah.

  Sistemsko in funkcionalno v vseh pogledih zadovoljijo potrebe manjših projektov, obenem pa so kos tudi velikim in zelo zahtevnim projektom.

  Na naše spletne rešitve nudimo garancijo ter kvalitetno svetovalno in tehnično podporo.

Izkoristite potencial interneta s poslovnimi spletnimi rešitvami, ki vam jih po meri sprogramiramo glede na vaše potrebe. Želite npr. da se spletno mesto povezuje na druge vaše aplikacije in sisteme (npr. ERP sisteme, Pantheon, Birokrat …), da ima časovnico razpisov in podobno?

Spletne rešitve vam izdelamo v skladu z naslednjimi smernicami:

 • razširljivost in možnost preproste nadgradnje,
 • upravljanje celotne spletne rešitve iz enega mesta,
 • upoštevanje mednarodnih tehničnih standardov (W3C) za kodo HTML/XHTML,
 • združljivost z vsemi vodilnimi spletnimi brskalniki (IE, Mozilla Firefox, Opera),
 • prilagojenost velikim obremenitvam (veliko št. obiskovalcev),
 • možnost preprostega urejanja vsebin,
 • možnost izbire med osnovnim in razširjenim tipom gradnikov.