Video Live in video vsebine na zahtevo

Predvajajte svoje dogodke v živo prek spleta ali na zahtevo iz vašega arhiva

Prenos multimedijskih vsebin prek spleta (webcasting), je glede na vsestransko dostopnost in razširjenost interneta ter vse večje hitrosti zajemanja podatkov, postal učinkovita alternativa klasičnim medijem. Omogoča večjo funkcionalnost in fleksibilnost ter dostopnost v različnih okoljih.

Pretočne vsebine (video v živo prek spleta in video na zahtevo iz vašega arhiva) se širijo neverjetno hitro. Postajajo prvi in vodilni medij prihodnosti.

Z našimi sistemskimi rešitvami za pretočne vsebine, lahko svojo video vsebino v spletu preprosto predstavite publiki po celem svetu.

Obogatite vašo osnovno spletno stran s številnimi video vsebinami iz lastne ali povzete produkcije in postanite virtualno popularni. Vse, kar je potrebno, je le, da se osredotočite na vašo video vsebino, za vse ostalo poskrbimo mi.

Video vsebine lahko odlično uporabite za: lastno promocijo, izobraževalne namene ali dodaten vir dohodkov (e-svetovanje, e-izobraževanje, webinarji, videokonference ...).

Svoje dogodke (npr. seminar, izobraževanje, otvoritev podjetja, podeljevanje nagrad, tiskovne konference, seje, diskusije in podobno) lahko prenašate v živo prek spleta, v realnem času, iz vaše lokacije.

Med predvajanjem dogodka v živo prek spleta, si lahko shranjujete video in avdio zapise na strežnik. Kasneje lahko obiskovalcem omogočite ogled teh dogodkov kot video na zahtevo, iz vašega arhiva. Pred objavo posnetka v spletu, se lahko le ta po potrebi studijsko uredi in obdela, se mu doda glasbeno podlago, napise, slike in podobno.


Preberite več o video v živo ali video na zahtevo.
  • cenejše naprave za snemanje,
  • preprosta obdelava posnetkov,
  • preprosta objava na spletu,
  • lahko ga uporabimo v marketinške namene,
  • posredovanje širokemu krogu uporabnikov.