Video vsebine - video na zahtevo

Video na zahtevo iz vašega arhiva

Video na zahtevo (video on demand), v nasprotju z videom v živo (live video), ki predvaja tekoče dogajanje, nudi uporabniku ogled video vsebin iz vašega arhiva, brez omejevanja časa dostopa do teh vsebin. Čas ogleda teh vsebin si uporabnik izbira sam.

Orodje Kreator CMS, ki smo ga razvili sami, vam omogoča nalaganje, konvertiranje različnih formatov video posnetkov, shranjevanje in pripenjanje kot multimedijske vsebine k ostalim spletnim vsebinam.

Video vsebine lahko delite z drugimi in tako postanete virtualno popularni. Gledalcem namenoma dovolite povečati vaš promet z uporabo funkcij za delitev in nadaljnjo distribucijo vaših video vsebin (npr. s pomočjo funkcij Pošlji prijatelju).

Video na zahtevo vam omogoča uporabo različnih oglasnih možnosti. Pred predvajanjem video posnetkov, lahko gledalcem predvajate želeno reklamno sporočilo. Dvig gledanosti vaših video vsebin z oglasi, vam omogoča povečanje dobička.


Naš CMS sistem vam omogoča, da naložite video posnetek v različnih formatih. Ta posnetek se bo pretvoril v obliko, ki bo omogočala predvajanje na spletu. Zaradi tega, vam ne bo potrebno predhodnega pretvarjanja v drugo obliko.

Ko boste zajemali video v živo, boste imeli možnost, da se video v živo po koncu zajemanja samodejno shrani v video na zahtevo in se tako izognete nepotrebnemu delu.